Tulsi Indian Restaurant, Van Woustraat 212, 1073 NA, Amsterdam

 17:00 - 23:30

  • Nederlands
  • English

Over Ons

Tulsi Indian Restaurant Amsterdam

Over Ons

Tulsi Indiaas restaurant is een fine dining Indiaas restaurant gevestigd op Van Woustraat 212, 1073 NA, Amsterdam. Wij van hartewelkom om teontspannenkomen, socialis eren en tedelen goede tijden met je familie en vrienden op Tulsi Indian restaurant.

Tulsi restaurant serveer vers bereide authentieke meest populaire Indiase starters zoals Chola Bhatura, Golgappas / PaniPuri, Aloo Tikki, Aloo paprichaat etc. Tulsi restaurant biedtook de verscheidenheid aan andere vegetarisch, niet-vegetarischen tandoori grill gerechten. Wijgelovendat Authentic Indian Cuisine is omeen balans tussen zoet, zuur, scherpenpittigeten. De gerechten worden bereid door onzeprofessionele chef-koks met meerdan 20 jaar ervaringen doen er alles aan om authentieke hapjes traditionele curries te bereiden voor onze klanten. Wijheten u welkomom de smaak van Tulsi ervarenenhopendat u nooit de smaak van onze authentieke watertanden (132+) gerechtenen de algeheleervaring in ons restaurant zouvergeten.

Tulsi restaurant is zeer ruime kan gemakkelijk geschikt voor meer dan 150 gasten binnen hebben een mooi terras met 80 zitplaatsen buiten als je wilt genieten van uwmaaltijd in de zomers. Bovendien is het restaurant ookuitgerust met eenelegante, moderne bar waar verschillende soorten alcoholische en niet-alcoholische dranken cocktails. Het restaurant had ookeenaparteingebouwde -in rookkamer.

Tulsi restaurant is gunstig gelegen nabij het station Rai, die niet zo ver van Amsterdam Centraal Station. U kuntgemakkelijkhier, hetzij door het nemen van een tram 4 en get down bijtramhalte Lutmastraat, het restaurant is nauwelijks 1 min lopen van de tramhalte. Als u met de auto komt, dan is er vaak parkeerplaats beschikbaar in de voorkant van het restaurant.

Tulsi restaurant biedt speciale arrangementen aanbiedingen voor bedrijfsfeesten of diners, andere in-house feestenen catering diensten aan voor onze klanten op basis van hunwensenen budget.

We kijken ernaar uit om u teontmoeten met uwfamilie of vrienden in Tulsi Indian restaurant.

Photo Galerij

Subscribe For Newsletter