Van Woustraat 212, 1073 NA, Amsterdam   +31 615148844

  • Nederlands
  • English

Over ons

Tulsi Indian Restaurant Amsterdam

Over Ons

Wij heten U van harte welkom in ons Tulsi Indian Restaurant .De naam Tulsi komt van een van de heiligste planten van India en speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de Indiërs. Het geldt als de incarnatie van de godin Lakshmi en symboliseert bescherming, gezondheid en vruchtbaarheid.

Tulsi Indiaas restaurant is een fine dining Indiaas restaurant gevestigd aan de Van Woustraat 212, 1073 NA, Amsterdam. Wij heten u van harte welkom om een avond te komen ontspannen en onze Indiase ervaring te delen met uw familie en vrienden in restaurant Tulsi!

Wij serveren vers bereide authentieke populaire Indiase gerechten zoals onder andere Chola Bhatura, Golgappas, PaniPuri, Aloo Tikki, Aloo paprichaat.Wij serveren ook diverse vegetarische- en niet vegetarische tandoori grill gerechten.(zie de menukaart op onze site) Onze gerechten hebben de perfecte balans tussen zoet, zuur en pittig. Iets wat écht hoort bij onze authentieke traditionele Indiase keuken.

De gerechten in ons Tulsi Indian Restaurant worden bereid door onze chef-koks die al meer dan 20 jaar ervaring hebben met het maken van de meest heerlijke hapjes en vooral niet vergeten…onze heerlijke curries!

Tulsi Indian Restaurant is zeer ruim en biedt plaats aan ruim 150 gasten. In de zomer kunt u buiten genieten van onze heerlijke gerechten op ons mooie ruime terras.
Binnen beschikken wij over een moderne bar waar u kunt genieten van onder andere heerlijke alcoholische en non-alcoholische cocktails. Een rookruimte is aanwezig.

Wij verzorgen ook uw bedrijfsfeest, speciale diners, catering etc. Vraag naar onze speciale arrangementen welke kunnen worden afgestemd op uw wensen en budget.

Tulsi Indian Restaurant gevestigd in de van Woustraat 212, 1073 NA te Amsterdam. Wij zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer tramlijn 4 (uitstappen halte Lutmastraat). Als u met de auto komt dan is het meestal geen probleem om in de buurt van het restaurant te parkeren. (let op betaald parkeren!)

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons prachtige Tulsi Indian Restaurant!

Photo Galerij

Subscribe For Newsletter