Van Woustraat 212, 1073 NA, Amsterdam   +31 615148844

  • Nederlands
  • English

VOORGERECHTEN / STARTERS

VOORGERECHTEN / STARTERS

(Alle voorgerechten worden geserveerd met sauzen. All starters are served with sauces.)
1. MASALA PAPAD **
Crispy fried thin bread prepared from Indian lentils with spices.
Krokant gefrituurd flinterdun Indiaas bereidt uit linzen met kruiden.
€2.50
2. SAMOSA VEG *
with a vegetable blend, onions and potatoes in dough.
met een groentemelange, uien en aardappelen in deeg.
€5.00
3. ONION BHAJI *
Tasty small onion balls tied together with lightly spiced gram flour batter.
Smakelijke kleine balletjes ui samengebonden met licht gekruid. kikkererwtenmeel beslag.
€5.00
4. ALOO PAPDI CHAAT **
Papdi chaat is very special and popular Indian street food where Papdi's are lightly spiced crackers which are generally deep fried or baked and mixed with potatoes, curd, chutneys and Indian spices.
Papdi chaat is heel bijzondere en populaire Indiase straat eten, waar Papdi's licht gekruid crackers die over het algemeen worden gefrituurd of gebakken en vermengd met aardappels, kwark, chutneys en Indiase kruiden.
€7.50
5. MALAI TIKKA
Grilled chicken with cream and special spices.
Gegrilde kip met room en speciale kruiden.
€11.00
6. DAHI BHALLA
Made of fried lentil balls served with yougurt and some chutneys.
Gemaakt van gebakken linzen balletjes geserveerd met yoghurt en saus.
€11.00
7. ALOO TIKKI **
Spicy potato cakes coated in a chickpea batter creating a delicious little snack (Most popular Indian street food).
Spicy aard appelpoffertjes gecoat in een kikkererwten beslag creëren van een heerlijke kleine snack (Meest populaire Indiase straat eten).
€7.50
8. TIKKA HARIYALI
Boneless chicken pieces in green paste of mint, coriander, spinach and fenugreek leaves.
Kip stukjes zonder been in groene pasta met munt, koriander, spinazie en fenegriek bladeren.
€11.00
9. MUTTON SEEKH KEBAB
Marinated tender minced lamb flavored with Indian Spices, ginger, garlic and green peppers, rolled around a skewer and grilled in the Tandoor.
Gemarineerd lamsgehakt op smaak gebracht met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers, gerold om een spies en gegrild in de Tandoor.
€10.00
10. SPICY CHICKEN WINGS ***
Hot grilled chicken wings.
Hete gegrilde kippen vleugels.
€7.00
11. CHICKEN TIKKA **
Grilled pieces of chicken breast seasoned with a gentle garlic marinade and Indian spices, cooked in the Tandoor.
Gegrilde stukjes kip filet gekruid met een zachte knoflook marinade en Indiase specerijen, bereid in de Tandoor.
€6.50
12. HARA BHARA KEBAB **
Steam or boiled potatoes mixed with peas, chopped spinach & green chilli paste and deep fried.
Gestoomd of gekookte aardappelen gemend met erwten, spinazie en groene pepers en gebakken.
€7.50
13. TANGRI KEBAB **
Chicken drum sticks in a marination of garlic, ginger, turmeric and Indian spices and grilled.
Kippen drumstick gemarineerd met knoflook, gember, curcumaen Indiase kruiden en gegrild.
€10.00
14. GOBI PAKORA *
Deep fried pieces of cauliflower marinated in mildly spiced gram flour.
Gefrituurde stukjes bloemkool gemarineerd in mild gekruid kikkererwtenmeel.
€6.00
15. PANEER PAKORA *
Deep fried pieces of Indian cheese (paneer) marinated in mildly spiced gram flour.
Gefrituurde stukjes Indiase kaas gemarineerd in mild gekruid kikkererwtenmeel.
€6.50
16. CHICKEN PAKORA *
Deep fried pieces of chicken marinated in mildly spiced gram flour.
Gefrituurde stukjes kip gemarineerd in mild gekruid kikkererwtenmeel.
€6.50
17. PRAWN PAKORA *
Deep fried pieces of prawns marinated in mildly spiced gram flour.
Gefrituurde stukjes garnalen gemarineerd in mild gekruide gram bloem.
€9.00
18. AMRITSARI FISH **
Pieces of seasoned fish fried with Special Indian spices.
Stukjes vis gefrituurd speciaal Indiase kruiden.
€9.00
19. SEEKH KEBAB **
Marinated tender minced chicken flavored with Indian Spices, ginger, garlic and green peppers, rolled around a skewer and grilled in the Tandoor.
Gemarineerd kipgehakt op smaak gebracht met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers, gerold om een spies en gegrild in de Tandoor.
€7.50
20. TULSI MIX STARTERS (Chef’s speciality)* Veg/Non Veg)
Special assortiment of starters, selected by our chef.
Een speciaal assortiment van voorgerechten geselecteerd door onze chef-kok.
€15.00
21. PANI PURI/ GOLGAPPAS **
Crispy hollow pastry filled with sweet, spicy, tangy juice and chutneys (Most Popular Indian Street food).
Krokant holle bladerdeeg gevuld met zoete, kruidige, pittig sap en chutneys (Populairste Indisch voedsel van de straat).
€7.00
22. BHEL PURI ***
Very po pu lar mum bai street food snack made with puf fed rice, puri boi led pe a nuts, oni ons and chut ney
Zeer po pu lai re straatvoedselsnack in Mumbai, gemaakt met gepofte rijst, gekookte puri pinda's, uien en chutney
€10.00
23. CAJUN SPICE POTATO **
A delicious appetizer recipe where chrispy fried potato are topped with a creamy and spicy mayonnaise based
Een heerlijk aperitief recept waarbij krokant gebakken aardappel wordt gegarneerd met een romige en pittige mayonaise
€10.00
24. KURKURI BHINDI *
A spicy tasty and super crispy fries made with okra, gram flour and spices
Een pittige lekkere en superkrokante friet gemaakt met okra, grammeel en kruiden.
€11.00
25. ANJEER KE KEBAB **
A simple and tasty appetizer with dried figs.
Een eenvoudig en smakelijk voorgerecht met gedroogde vijgen
€10.00
26. PALAK PAKORA *
Delicious Indian spinach fritters made with spinach leaves,gram flour, spices and herbs.
Heerlijke Indiase spinaziebeignets gemaakt met spinaziebladeren,grammeel, specerijen en kruiden
€7.50
27. BUTTER GARLIC PRAWNS
Fried prawns cooked with butter, garlic. Finished with lemon.
Gebakken garnalen gekookt met boter, knoflook. Afgewerkt met citroen.
€13.00
28. TULSI PANEER TIKKA
Cottage cheese marinated with basil pesto, yog hurt and hand pounded spice.
Indiase kaas gemarineerd met basilicumpesto, yoghurt en handgemalen kruiden.
€10.00
29. PESHAWARI PANEER TIKKA
Cottage cheese made with the lip-smacking cashew paste, yoghurt and the aroma of fenugreeks leaf makes it an excellent flavour
Indiase kaas gemaakt met de lip-smakende cashewpasta, yog hurt en het aroma van fenegriekblad maakt het een uitstekende smaak.
€10.00
30. KANDAHAR PANEER TIKKA
Cottage cheese marinate in pomegranate juice, red chilli powder, yoghurt and hand pounded spice.
Indiase kaas gemarineerd in granaatappelsap, rode chilipoeder, yoghurt en handgemalen kruiden.
€11.00
31. SARSON KA PHOOL
Made with the broccoli marinated with Greek yoghurt, yellow mustard paste, infused hand pounded spice
Gemaakt met de broccoli gemarineerd met Griekse yoghurt, gele mosterd pasta, doordrenkt met de hand gestampte kruiden
€11.00
32. SOYA MALAI CHAP
Marinated cashew nut and cheese paste soya chap, chef choice spice cooked in clay oven.
Gemarineerde cashewnoten en kaaspasta soja chap, chef-kok keuze kruiden gekookt in klei-oven.
€10.00
33. ACHARI SOYA CHAP
Soya chap marinated with yoghurt, pickle pulp and Indian spices cooked in clay oven.
Soja chap gemarineerd met yoghurt, augurk pulp en Indiase kruiden gekookt in klei-oven.
€10.00
34. BHARWAN TANDOORI KHUMB
Button Mushroom marinated with yog hurt, spices and stuffed with cheese cooked in clay oven.
Champignons gemarineerd met yoghurt, kruiden en gevuld met kaas gekookt in de klei-oven.
€10.00
35. ALOO KI NAZAKAT
Aloo Nazakat is a Tandoori starter dish where crispy fried potato shells are filled with a cottage cheese and potato mixture, marinated in a yoghurt sauce and baked in clay oven.
Aloo Nazakat is een Tandoori voorgerecht waarbij krokant gebakken aardappelschelpen worden gevuld met een Indiase kaas-aardappel mengsel, gemarineerd in een yoghurtsaus en gebakken in de klei-oven.
€10.00
36. MOMOS VEG. 4 PCS.
Traditioneel Nepalees gestoomde/gebakken dumplings gevuld met gekruide groenten.
Traditional Nepalese steamed/fried dumplings filled with spiced vegetables.
€10.00
37. MOMO LAMB/CHICKEN 4 PCS.
Traditioneel Nepalees gestoomde/gebakken dumplings gevuld met gekruide kip/lams gehakt.
Traditional Nepalese steamed/fried dumplings filled with seasoned chic ken/lamb mince.
€12.00
38. PAPAD CHOORA
Fried papad with brown onion and Indian spice.
Gefrituurde papad met bruine ui en Indiase kruiden.
€7.50
39. AFGHANI KALMI TANGDI
Kalmi Kebab is a delicious Kebab from the Mughlai cuisine, marinated with spices and yoghurt. Serve the starter along with mint relish.
Kalmi Kebab is een heerlijke Kebab uit de Mughlai keuken, gemarineerd met kruiden en yoghurt. Serveer het voorgerecht samen met munt smaak.
€11.00
40. BHATTI KA CHUZA
Bhatti ka Chuza is Baby chicken, marinated in roasted onion and cashew paste with yoghurt and hand pound flavourful spices.
Bhatti ka Chuza is babykip, gemarineerd in geroosterde ui en cashewpasta met yoghurt en smaakvolle kruiden.
€11.00
41. MURG RESHMI TIKKA
Chicken Reshmi tikka is made with pieces of boneless chicken breast, marinated in juicy mixture of curd, cream, cashew nuts and spices and cooked in clay oven.
Chicken Reshmi tikka is gemaakt met stukjes kipfilet, gemarineerd in een sappig mengsel van yoghurt, room, cashewnoten en kruiden en gekookt in de klei-oven
€11.00
42. RAWAL PINDI MURG
Rawal Pindi Murg made with chicken, whole spices and fresh tomatoes cooked with pure ghee it's belong to Pakistan.
Rawal Pindi Murg gemaakt met kip, hele kruiden en verse tomaten gekookt met pure ghee, het is van Pakistan.
€11.00
43. LUCKNOWI SEEKH KEBAB
Lamb mince nicely mix with Indian spices cooked in clay oven.
Lamsgehakt mooi vermengd met Indiase kruiden gekookt in de kleioven.
€11.00
44. GILLAFI SEEKH KEBAB
Chicken minced rolled on skewers coated with chopped capsicum, onion, tomato and cooked in tandoor
Kip gehakt gerold op spiesjes bedekt met gehakte paprika, ui, tomaat en gekookt in tandoor
€11.00
45. BOTI AND RED WINE TIKKA
Baby lamb, peppers, garam ,masala, caraway seeds and merlot wine
Babylamsvlees, paprika, garam, masala, karwijzaad en merlotwijn
€14.00
46. CHICKEN 65
Boneless pieces of chicken breast marinated with salt, pepper, degi mirch, ginger garlic paste, starch, red chilli paste, curry leaves, deep fried
Stukjes kipfilet gemarineerd met zout, peper, degi mirch, gember, knoflook pasta, zetmeel, rode chili pasta, curry bladeren, gefrituurd
€10.00
47. FISH FINGER WITH TARTER SAUCE
Thin pieces of fish fillet, marinated with salt, lemon, oregano, black pepper, bread crumbs, coating and deep fried served with tar tar sauce(condimate made mayonnaise, chopped pickels, capers and herbs.
Dunne stukjes visfilet, gemarineerd met zout, citroen, oregano, zwarte peper, paneer meel, coating en gefrituurd geserveerd met tartaarsaus (condimate made mayonaise, fijngehakte augurken, kappertjes en kruiden.
€12.00
Subscribe For Newsletter